Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

REDESSA celebrarà el seu 30è aniversari amb una caminada popular

A més, l’acte servirà també per commemorar els 25 anys del naixement de Canal Reus

Imatge de l'acte de presentació de La Caminada popular de REDESSA Imatge de l'acte de presentació de La Caminada popular de REDESSA ABEL CASANOVAS
Societat Abel Casanovas
Dilluns, 04 Març 2024 14:41

L’empresa Reus Desenvolupament Econòmic, REDESSA, celebrarà els seus 30 anys de vida amb una caminada, un acte, que més enllà del caire social i esportiu, tindrà un vessant solidaria. A més, la jornada commemorarà els 25 anys de Canal Reus.

L’activitat, que es desenvoluparà el 17 de març a les 9.30 h, ha estat presentada aquest matí en roda de premsa a càrrec del regidor de Promoció Econòmica i Coneixement i conseller delegat de REDESSA, Josep Baiges, el regidor de Salut i Esports, Enrique Martín, el secretari del Banc d’Aliments de la demarcació de Tarragona, Antonio García i la coordinadora dels estudis del grau de Nutrició Humana i Dietètica de Facultat de Medicina i Ciència de la Salut, Nancy Babio.

Baiges ha destacat que amb aquesta caminada “REDESSA es vol fer present a nivell social, treballar per tota la nostra gent, tenim la voluntat de popularitzar aquest viver”. El conseller delegat ha remarcat també els 25 anys de Canal Reus, que “faran la passada d’honor en aquesta activitat”.

Per la seva banda, Enrique Martín ha subratllat el vessant esportiu de la caminada, dient que “l’esport ajuda a fer salut física, mental i emocional”. Martín assegura que “les caminades son un clar exemple de vinculació de vincular l’esport amb crear xarxes socials”.

El regidor apunta que “les caminades representen un 53% de participació ciutadana, per tant hem de potenciar aquesta línia de treball”. A més assegura que “serà una jornada festiva per gaudir de l’esport i la solidaritat, animo a tothom a participar-hi”.

Antonio García ha demanat a tots els participants en aquest esdeveniment que “portin aliments de llarga durada, com poden ser llegums, arròs o llet”.

Nancy Babio lamenta que “actualment patim una gran pandèmia com l’obesitat, que afecta a 1 de cada 2 adults i 1 de cada 3 nens, per tant per la Universitat és un goig ajuntar esforços quan es parla de salut”. Babio assegura que “no hi ha res millor que celebrar els 30 anys de REDESSA fent salut. Mou-te, menja sa i fes solidaritat”.

Recorregut

El regidor Enrique Martín ha estat l’encarregat d’explicar el recorregut de la caminada. Se sortirà i arribarà des de REDESSA Viver, situat al camí de Valls i tindrà una llargada de 10 quilòmetres. Un 80% de la ruta serà per camins, “un punt a favor”, segons Martín, qui recorda que “és una activitat assequible per a tothom, això és la màgia de les caminades, que cadascú la pot fer al seu ritme.

El circuit baixarà fins al camí del Mas de la Sena, camí del Burgaret, camí de les Puntes, riera de la Quadra, riera d'Almoster, camí de la Selva del Camp i acabarà arribant per la riera de l'Abeurada.

També es disposarà amb punts d’avituallament on s’oferirà aigua i s’atendrà les necessitats de tots els participants de la jornada.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: