Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Més de 200 persones a Calafell a la presentació del documental 'Personas, revivir para vivir'

El treball vol ser "un cant a la vida", a partir del testimoni de sis pacients oncològics que expliquen el seu dia a dia en la lluita contra el càncer

El Cinema Iris de Calafell es va omplir dissabte per assistir a la presentació del documental 'Personas, revivir para vivir' El Cinema Iris de Calafell es va omplir dissabte per assistir a la presentació del documental 'Personas, revivir para vivir' PIXELA AUDIOVISUALES
Societat Redacció Infocamp
Diumenge, 25 Febrer 2024 20:20

Aquest dissabte 24 de febrer es va fer la presentació del documental 'Personas, revivir para vivir', al centre cívic Cinema Iris de Calafell, davant la presència de més de 200 persones.

El documental és una producció dirigida per Pixela Audiovisuales, on s'explica les vivències de sis protagonistes que han tingut contacte directe o indirecte amb el càncer. Són sis històries de persones que aporten el seu testimoni per posar el seu granet de sorra en la lluita contra aquesta malaltia, donant tota una lliçó de vida per a les persones que han vist el documental.

La productora explica que la finalitat d'aquest documental "és sensibilitzar a la població de que d'aquesta malaltia també se'n pot sortir, per tant, el documental no busca una mirada dramatica, sinó tot el contrari, és un cant a la vida i al dia a dia dels pacients oncològics".

Revivir para vivir

Portada del documental 'Personas, revivir para vivir' (Cedida)

El documental va tenir la seva estrena el passat 6 de febrer al Caixa Forum de Lleida amb una sala plena de gom a gom, i acabarà la seva gira, amb una darrera presentació a la ciutat de Barcelona, encara que l'idea de la productora és presentar el documental a festivals i concursos.

En cas  que el treball resulti premiat o es distribueixi a través d'una plataforma, el que es recapti anirà destinat a l'Associació contra el Càncer, que ha col·laborat en la difusió d'aquest documental.

Finalment, des de la productora volen remarcar la col·laboració de l'Ajuntament de Calafell, "ue també ha donat visibilitat a aquest projecte ple d'esperança pels malalts i familiars que han patit o estan patint aquesta malaltia".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: