Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Jornada de portes obertes a Reus sobre jocs de taula per a joves i famílies amb infants

L'Associació de Jugadors i Jugadores de Rol de Reus organitza aquest diumenge 25 de febrer una nova sessió de l'activitat 'Tothom a taula!'

L'Associació de Jugadors i Jugadores de Rol de Reus organitza aquest diumenge 25 de febrer una nova sessió de 'Tothom a taula!' L'Associació de Jugadors i Jugadores de Rol de Reus organitza aquest diumenge 25 de febrer una nova sessió de 'Tothom a taula!' ARXIU / INFOCAMP
Societat Redacció Infocamp
Dissabte, 24 Febrer 2024 16:00

Aquest diumenge 25 de febrer, l'Associació de Jugadors i Jugadores de Rol de Reus (AJJRR) organitzarà una nova sessió de l'activitat TOTHOM A TAULA!, una jornada de portes obertes per a joves i famílies amb infants, que podran descobrir les possibilitats socials, educatives i de lleure dels jocs de taula.

L'activitat es realitzarà de 17:00 a 21:00 al nou local de l'AJJRR (Avinguda Sant Jordi 23, baixos 3 - edifici Bell Park) i consisteix en partides introductòries a diferents jocs de taula guiades per membres de l'associació, així com també partides lliures entre els assistents fent ús de la ludoteca de l'entitat.

L'activitat és gratuïta i podeu inscriure-us enviant un correu a l'adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: