Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Pobla prepara les Jornades de la Dona i Igualtat amb caràcter inclusiu

La iniciativa oferirà una dissetena d’activitats entre els dies 4 i 16 de març

Imatge del Sopar de Dones de 2023 a La Pobla de Mafumet Imatge del Sopar de Dones de 2023 a La Pobla de Mafumet AJUNTAMENT DE LA POBLA DE MAFUMET
Societat Redacció Infocamp
Dimarts, 20 Febrer 2024 10:26

L’Ajuntament de la Pobla de Mafumet organitza una nova edició de les Jornades de la Dona i la Igualtat, on destaca el caràcter inclusiu i la voluntat de ser un focus d’igualtat. La iniciativa comptarà amb un total de 17 activitats que es desenvoluparan entre els dies 4 i 16 de març.

Per aquest motiu la programació està oberta a la participació d’homes i dones, excepte el Sopar de les Dones, que segueix “mantenint l’essència” de ser un espai exclusivament femení.

Programa

En el programa d’aquestes jornades destaquen propostes com la conferència taller “Un camí llarg”, el dia 7 de març a les 19 h a les Escoles Velles. També el concert amb “Dones de Paraula”, que tindrà lloc el 9 de març a les 12.30 h a la carpa dels jardins del pavelló.

Pel que fa a les propostes esportives, el diumenge 10 de març es farà la Primera Caminada Lila. En acabar, s’oferirà un esmorzar popular i es procedirà a la lectura del manifest. Les inscripcions per participar-hi es poden fer a l’Ajuntament i també aquí fins al 29 de febrer.

El dia 15 de març hi haurà l’Escape Room urbà de la Igualtat, on es podrà participar amb equips d’entre 3 i 5 persones per “reflexionar sobre la societat en què vivim”. Es tracta d’una activitat gratuïta amb inscripció prèvia, que es pot fer fins al 12 de març a l’Ajuntament.

Per acabar les Jornades, el dia 16 de març es farà el 14è Sopar de la Dona, activitat destinada exclusivament a les dones. Serà a les 21 h al Pavelló Municipal.

Les interessades en assistir-hi es poden inscriure fins al 8 de març a la Casa de la Vila i fer el pagament del tiquet, que tindrà un preu de 20 euros per les empadronades i 35 per les no empadronades. L’Ajuntament destinarà la recaptació íntegra a la col·laboració amb causes solidàries.

La programació completa de les Jornades de la Dona i la Igualtat 2024 a la Pobla de Mafumet està
disponible aquí.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: