Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Reus efectua treballs intensius de neteja, manteniment i jardineria al parc Gandhi

El Pla d'actuació especial es va iniciar aquest dilluns 12 de febrer i preveu finalitzar divendres que ve

Aquesta setmana s'està portant a terme un pla d'actuació especial de neteja i manteniment del parc Gandhi Aquesta setmana s'està portant a terme un pla d'actuació especial de neteja i manteniment del parc Gandhi REUS.CAT
Societat Redacció Infocamp
Dimarts, 13 Febrer 2024 21:50

L'Ajuntament de Reus, a través de la regidoria de Via Pública, porta a terme aquesta setmana un pla d'actuació especial de neteja i manteniment del parc Gandhi, a través del treball coordinat de l'empresa concessionària dels serveis de neteja viària i recollida d'escombraries, les Brigades Municipals i el servei de Jardineria.

El pla, que incidirà en el mobiliari urbà, els elements de jocs infantils, la jardineria i els espais no vegetals, és fruit de l'escolta activa del govern de Reus, les visites de proximitat als barris i les reiterades queixes veïnals.

El regidor de Via Pública, Daniel Marcos, explica que "el parc Gandhi necessitava una posta a punt en profunditat. I això és el que hem programat aquesta setmana, amb una actuació intensiva dels diferents serveis municipals implicats, per tal de deixar l'espai en les condicions que es mereix i ens reclama la ciutadania".

El Pla d'actuació especial s'inicia aquest dilluns 12 de febrer, amb la previsió de finalitzar divendres que ve.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: