Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El veïnat d'Altafulla decideix el nom dels tres carrers de Safranars

Carrer de Joana Badia, Carrer dels Diables d'Altafulla i Via dels Països Catalans han estat les opcions més votades per la ciutadania

Plànol amb els tres carrers de Safranars que tindran el nou nomenclàtor Plànol amb els tres carrers de Safranars que tindran el nou nomenclàtor AJUNTAMENT D'ALTAFULLA
Societat Redacció Infocamp
Dimecres, 31 Gener 2024 07:19

Pròximament l’Ajuntament d’Altafulla ha de posar nom a tres carrers de Safranars. Per això, s’ha portat a terme un procés participatiu que va acabar el passat dimarts, 23 de gener, i que ha definit els tres noms: carrer de Joana Badia, carrer dels Diables d’Altafulla i Via dels Països Catalans.

El procés participatiu, que s’ha desenvolupat a través de l’app eagora, va començar el mes de novembre amb una primera fase en què es van recollir una trentena de propostes a través de l’aplicació eAgora. En la segona, es van escollir les cinc propostes finalistes i entre el 15 i el 23 de gener es va portar a terme la tercera i darrera fase del procés participatiu.

Els resultats han estat:

Carrer de Joana Badia (actriu, directora de teatre i rapsoda...) 33,8%

Carrer dels Diables d'Altafulla 33,8%

Via dels Països Catalans 17,6%

Carrer de Sant Simplici 12,2%

Carrer de la Sardana 2,6%

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: