Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Aspercamp obre una subseu a Salou

L'entitat oferirà suport assistencial i terapèutic amb psicòlegs especialitzats que beneficiarà prop de 50 famílies que requereixen aquest servei a Salou

Imatge de la presentació de la subseu de l'Associació Aspercamp a l'Ajuntament de Salou Imatge de la presentació de la subseu de l'Associació Aspercamp a l'Ajuntament de Salou AJUNTAMENT DE SALOU
Societat Redacció Infocamp
Dilluns, 15 Gener 2024 06:28

L'Associació Aspercamp del Camp de Tarragona, que es dedica a persones amb Síndrome d'Asperger, ha obert una subseu al Centre Cívic de Salou, amb l'emprendiment d'una nova etapa, consistent en realitzar teràpia presencial a la capital de la Costa Daurada.

Es tracta d'un suport assistencial i terapèutic amb psicòlegs especialitzats que beneficiarà unes 50 famílies que requereixen aquest servei a Salou i que no caldrà que es desplacin fins a Tarragona.

La presentació de la subseu ha tingut lloc, recentment, a la sala Costa Daurada, amb l'assistència de la delegada de l'entitat a Salou, Susana Escribano; la presidenta d’Aspercamp, Eva Pérez; la directora de l’equip professional, Laura Recha; i la psicóloga especialitzada en TEA i responsable de l’equip terapèutic, Irene Barberán; a més de l'alcalde Pere Granados, acompanyat de les regidores de Salut i Participació Ciutadana, Cristina Berrio i Julia Gómez, respectivament.

L'alcalde de Salou ha realçat la millora en qualitat de vida per part de totes les famílies que es beneficiaran del servei, així com el suport que dona el govern municipal i tot l'Ajuntament de Salou a aquesta causa noble.

Aspercamp

ASPERCAMP Associació Asperger-TEA del Camp de Tarragona és una entitat sense ànim de lucre que va néixer l'any 2010. Està formada per famílies i persones amb Síndrome d'Asperger (Trastorn de l'Espectre Autista). A banda de les labors assistencials a persones afectades, crea altres projectes de suport terapèutic, com casals d'estiu, esplais, grups de suport a famílies i adults, projectes laborals, tallers psicoeducatius, conferències, xerrades a les escoles, pòdcast i activitats educatives, entre altres.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: