Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Santa Oliva acollirà un espai de suport a la criança per a famílies embarassades o amb nadons

El nou Espai de Criança estarà ubicat al centre cívic de Les Pedreres

El Centre Cívic Les Pedreres de Santa Oliva acollirà tots els dimecres l'Espai de Criança El Centre Cívic Les Pedreres de Santa Oliva acollirà tots els dimecres l'Espai de Criança ARXIU / INFOCAMP
Societat Redacció Infocamp
Dissabte, 13 Gener 2024 17:43

L’Àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal del Baix Penedès, a través del Servei d'Intervenció Socioeducativa (SIS Famílies), ha posat en funcionament un nou espai de suport a la criança per a famílies embarassades i/o amb fills de 0 a 3 anys. Aquest espai està pensat per a famílies embarassades o amb nadons interessades a compartir els dubtes, els canvis personals que els comporten la paternitat i la maternitat, les alegries i les petites dificultats, etc.

Les sessions seran setmanals, i es duran a terme en un lloc físic acollidor on podran trobar material per jugar amb els infants i, el més important, reflexió sobre el model de mare i pare que volen ser per als seus fills i filles.

Aquest nou espai estarà ubicat al Centre Cívic Les Pedreres a Santa Oliva. L’obertura del servei està prevista per dimecres 17 de gener, en horari de 10 a 12h, amb trobades setmanals tots els dimecres. De moment, aquest programa tindrà una durada de 6 mesos, fins al juny de 2024.

Inscripcions

Les famílies interessades a participar es poden inscriure al correu electrònic del Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé trucant o enviant un missatge de whatsapp al 674 086 987. És un grup totalment obert durant tota la seva durada.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: