Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Més de 20.000 persones gaudeixen de les activitats d’un 'Nadal de Somni' al Moll de Costa

Èxit del nou espai gastronòmic davant del Tinglado 1

Imatge de l'exposició ‘Un Mar de llum', al Tinglado 2 del Moll de Costa Imatge de l'exposició ‘Un Mar de llum', al Tinglado 2 del Moll de Costa PORT DE TARRAGONA
Societat Redacció Infocamp
Divendres, 12 Gener 2024 00:19

La darrera edició del 'Nadal de Somni', la programació d’activitat nadalenques organitzada pel Port de Tarragona, ha aconseguit un total de més de 21.280 persones visitants.

Noves propostes al Tinglado 1 i voltants

Un dels punts forts de la programació van ser les més de 8.100 persones que van participar en les activitats culturals al Tinglado 1, actuacions, contacontes, tallers, etc., així com espectacles als exteriors com passa carrers. També va tenir una gran acollida el Nadal gastronòmic amb foodtruck i tasts de vins.

Cal afegir també, que el Tinglado 2, va rebre la visita de més de 1.600 persones en la seva exposició sota el nom ‘Un Mar de llum’, un espai màgic que estarà obert fins al 29 de gener.

Èxit del Magatzem Reial

A més el Magatzem Real, que es va ubicar al Refugi 1 del Moll de Costa des del dia 27 al 30 de desembre, va rebre en només 4 dies un total de 8.100 persones, una activitat molt ben acollida per la canalla i, que va atreure nombroses famílies al Port. Va ser una activitat coorganitzada pel Port de Tarragona i l’Ajuntament de Tarragona.

I, finalment, més de 4.000 persones van gaudir de l'arribada de Ses Majestats els Reis d’Orient el dia 5 de gener al barri mariner de El Serrallo, on van fer el seu primer parlament des de l’emblemàtic balcó de El Teatret. Sense oblidar que tota la programació va estar acompanyada d’una il·luminació que va transformar el Moll de Costa en el ‘Passeig dels Estels’, un passeig engalanat per a l’ocasió i on es van acollir el mercadet de Nadal on els artesans i artesanes del nostre territori van poder muntar les seves parades per oferir les obres i productes en un entorn molt especial.

Un Nadal creatiu i en família

El Moll de Costa ha estat, durant totes les festes de Nadal, un espai de convivència i lleureper a tota la ciutadania. Aquest any, el Port ha apostat per crear uns espais per desenvolupar la creativitat, la sostenibilitat i la cooperació, on tot el públic infantil ha pogut formar part en la creació d’un entorn màgic, innovador i sostenible.

Totes les activitats han estat gratuïtes i s’han dut a terme en diferents espais del Moll de Costa, com l’Arxiu del Port, el Museu, el Teatret del Serrallo, l’Escala Reial, els Tinglados, la pèrgola del Serrallo i el mateix passeig del Moll de Costa.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: