Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els arbres de la Floresta es vesteixen de "ganxet" per aquest Nadal

El grup de manualitats s'ha encarregat de la decoració i el pessebre del barri tarragoní

La Floresta ha decorat els seus arbres amb adorns fets de ganxet, a càrrec del grup de manualitats del barri tarragoní La Floresta ha decorat els seus arbres amb adorns fets de ganxet, a càrrec del grup de manualitats del barri tarragoní AV LA FLORESTA
Societat Redacció Infocamp
Divendres, 15 Desembre 2023 18:25

El barri tarragoní de la Floresta s'ha vestit de gala per rebre aquestes festes de Nadal. El grup de manualitats del barri ha vestit els trocs i branques dels arbres amb adorns fets de "ganxet" de diverses formes i colors. Aquesta iniciativa artística tan original no ha passat desapercebuda i ja ha despertat la curiositat i l'interès tant del veïnat com dels visitants.

arbres la Floresta 2 

Un dels arbres amb adorns de ganxet (AV La Floresta)

Per si això no fos prou, les membres del grup de manualitats també han decorat tant el local social del barri com la llar de jubilats amb elements nadalencs i, a més, són les autores de l'elaboració del pessebre d'enguany.

grup de manualitats arbres Floresta 

El grup de manualitats decorant un dels arbres del barri (AV La Floresta)

Sens dubte, una bona manera de començar les festes, que es completaran amb un grapat d'activitats nadalenques, organitzades per l'AV La Floresta: Nadales amb els alumnes de l'escola (18 de desembre, 15:15h); Petit Parc de Nadal amb pintacares, manualitats i globoflèxia (20 i 21 de desembre, a partir de les 17:30 h); Caga Tió (22 de desembre, 17:30h). I durant els tres dies també es comptarà amb la presència del patge reial, que recollirà les cartes dels nens i nenes del barri.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: