Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'acte institucional del 25N a Reus clou les activitats per sensibilitzar sobre les violències masclistes

Durant l'acte, s'ha fet un minut de silenci en record de les 52 dones mortes per violència masclista a l'Estat espanyol, aquest 2023

Imatge de l'acte institucional de l'Ajuntament de Reus amb motiu del Dia Internacional per a l 'Eliminació de la Violència envers les Dones Imatge de l'acte institucional de l'Ajuntament de Reus amb motiu del Dia Internacional per a l 'Eliminació de la Violència envers les Dones REUS.CAT
Societat Redacció Infocamp
Divendres, 24 Novembre 2023 20:05

L'alcaldessa de Reus, Sandra Guaita Esteruelas, i la regidora de Serveis a les Persones i Drets Socials, Anabel Martínez Serrano, han presidit aquest divendres, 24 de novembre, l'acte institucional amb motiu del Dia Internacional per a l 'Eliminació de la Violència envers les Dones. Durant l'acte, s'ha fet un minut de silenci en record de les 52 dones mortes per violència masclista a l'estat espanyol des de començaments d'aquest any 2023 fins ara. El moment més destacat ha estat la lectura de la declaració institucional, a càrrec de Maria Josefa Clavero Tono, cap de la Unitat de Violència sobre la Dona de la Subdelegació del Govern a Tarragona. El grup musical Bego Vázquez i Carlos Bianchini han amenitzat l'acte.

Durant tot el mes, l'Àrea de Serveis a les Persones i Drets Socials de l'Ajuntament de Reus ha programat diverses activitats amb l'objectiu de sensibilitzar la ciutadania sobre aquesta problemàtica i d'informar dels diferents serveis d'atenció a les dones existents a la ciutat amb el lema "A una veu contra les violències masclistes!".

A més, enguany, s'ha posat el focus sobre el Casal de les Dones, un equipament que presta una atenció universal a les dones, també a les víctimes de violència, i que facilita l'accés a diversos recursos: jurídics, psicològics, d'empoderament, etc. Per aquest motiu, la majoria d'actes programats s'han fet en aquest espai.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: