Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona commemora el 25-N amb la lectura del manifest i una perfomance

L'acte institucional amb motiu del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència vers les Dones ha tingut lloc aquest matí davant l'Ajuntament

La lectura del manifest ha anat acompanyada d’una performance de l’associació Dona Cançó titulada 'Les paraules fan mal' La lectura del manifest ha anat acompanyada d’una performance de l’associació Dona Cançó titulada 'Les paraules fan mal' TJERK VAN DER MEULEN
Societat Redacció Infocamp
Divendres, 24 Novembre 2023 19:32

L'Ajuntament de Tarragona ha celebrat aquest divendres, a les 11 h, l'acte institucional del 25-N amb la lectura del manifest del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència vers les Dones.

L'acte, presidit per l'alcalde de Tarragona, Rubén Viñuales, ha comptat amb la participació de la consellera d'Igualtat, Cecilia Mangini, entre altres consellers i conselleres municipals. La lectura del manifest ha anat a càrrec de diverses consellers municipals, la treballadora en pràctiques de la conselleria d'Igualtat de l'Ajuntament de Tarragona, Arual Fernández; la psicòloga del SIAD, Beatriz Duran; i la treballadora social i coordinadora del SIAD, Melissa Aibar.

La lectura del manifest ha anat acompanyada d’una performance de l’associació Dona Cançó titulada 'Les paraules fan mal'. Es tracta d'una performance de dansa contemporània que explica les emocions i sensacions que viu una dona quan rep menyspreus, insults, qualificatius grollers, amenaces… La violència que s’exerceix sobre les dones a través dels comentaris.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: