Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Selva acull una xerrada sobre consum responsable, alimentació i salut

L'acte organitzat per l'Oficina de Consum del Baix Camp tindrà lloc, aquest dimarts 21 de novembre, a les 17.30 h, a l’Auditori Santa Llúcia

La xerrada tindrà lloc, aquest dimarts 21 de novembre, a les 17.30 h, a l’Auditori Santa Llúcia La xerrada tindrà lloc, aquest dimarts 21 de novembre, a les 17.30 h, a l’Auditori Santa Llúcia ARXIU / INFOCAMP
Societat Redacció Infocamp
Dilluns, 20 Novembre 2023 17:26

L’Oficina de Consum del Baix Camp conjuntament amb la Unió de Consumidors de Catalunya ha organitzat una xerrada sobre alimentació, salut i consum responsable que tindrà lloc aquest dimarts 21 de novembre, a les 17.30 h, a l’Auditori Santa Llúcia de la Selva del Camp (carrer de l’Hospital, 10).

L’acte anirà precedit d’un tast de productes, i a les 18h, el director de la Unió de Consumidors de Catalunya , Oriol Roa, farà la presentació. A continuació donaran la benvinguda als assistents la vicepresidenta del Consell Comarcal, Montserrat Llauradó, i la regidora de Salut de l’Ajuntament de la Selva del Camp, Judit Fontanillas.

L’acte s’estructura amb una taula rodona en la que prendran part la doctora Rosa Albaladejo, secretària de la Junta de Govern del Col·legi de Dietistes i Nutricionistes de Catalunya; el mateix Oriol Roa i Josep M Ollé Roig, adjunt a la direcció del Departament de Qualitat de la Cooperativa Agrícola de la Selva del Camp (Coselva).

Les persones interessades en assistir es poden inscriure gratuïtament en el formulari en línia https://bit.ly/fer-inscripcio.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: