Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant programa tot un mes d'activitats pel 25N

Seran del 10 al 26 de novembre amb l’objectiu de conscienciar a la ciutadania sobre l’eliminació de violències masclistes

Imatge d'arxiu d'una acció amb motiu del 25N, l'any 2020 Imatge d'arxiu d'una acció amb motiu del 25N, l'any 2020 AJUNTAMENT DE VANDELLÓS I L'HOSPITALET DE L'INFANT
Societat Redacció Infocamp
Divendres, 10 Novembre 2023 09:56

La Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha programat diverses activitats en el marc del Dia Internacional per l’erradicació de la violència envers les dones, que se celebra el 25 de novembre. Els actes, que volen conscienciar a la ciutadania sobre la necessitat d’eliminar tota mena de violència masclista, es duran a terme entre els dies 10 de novembre i 26 de novembre.

Activitats

El programa d’activitats arrencarà avui divendres 10 de novembre, a les 17 h, amb la conferència “Creixent amb sentit, qui soc?” a la Sala Ferrer i Malet de l’Hospitalet de l’Infant. Les inscripcions per participar-hi són gratuïtes i es poden formalitzar a través del correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Dissabte dia 11 hi haurà un taller de ioga a la piscina coberta de l’Hospitalet de l’Infant a partir de les 9.20 h. Les inscripcions es poden formalitzar a través del correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. per un preu de 10 euros.

Els actes es reprendran dimecres 15 de novembre amb el Club de Lectura, on es llegirà “La Decisió” de Viola Ardone. Serà a les 18 h a la Sala Bonet Castellana de l’Hospitalet de l’Infant.

Les activitats continuaran dissabte 18 de novembre amb un taller de benestar emocional i autorealització. Serà a la piscina coberta de l’Hospitalet de l’Infant a les 10 h i es podrà participar per 15 euros, prèvia confirmació a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Dimarts 21 de novembre s’instal·larà un punt lila itinerant a l’Institut Berenguer d’Etença de l’Hospitalet de l’Infant, el qual estarà operatiu a les hores del pati. Aquesta acció es fa per sensibilitzar sobre la violència masclista.

Divendres 24 de novembre tindrà lloc una xocolatada popular i la lectura de manifest, a més, també hi haurà música popular i tallers infantils. Es farà a les 18 h al Casal de Joves de Vandellós.

Dissabte 25 de novembre, Dia Internacional per l’erradicació de la violència envers les dones, es farà un vermut musical i una nova lectura de manifest. També hi haurà música i tallers infantils. L’inici d’aquest acte serà a les 11 h a la plaça Catalunya de l’Hospitalet de l’Infant.

Per cloure el programa de sensibilització i conscienciació, diumenge 26 de novembre es projectarà el film “Bajo teràpia” a les 18 h al Teatre Auditori de l’Hospitalet de l’Infant. Les entrades tindran un cost de 3 euros.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: