Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els diputats del PSC es comprometen a treballar per fer realitat l’estació intermodal de Reus

Els representants socialistes al Congrés i al Parlament i els senadors per Tarragona ho han anunciat després de reunir-se amb l’alcaldessa Sandra Guaita

Els diputats del PSC al Congrés i al Parlament i els senadors per Tarragona s'han reunit avui amb l’alcaldessa Sandra Guaita Els diputats del PSC al Congrés i al Parlament i els senadors per Tarragona s'han reunit avui amb l’alcaldessa Sandra Guaita PSC
Societat Redacció Infocamp
Dimarts, 24 Octubre 2023 17:30

Els diputats i diputades del PSC de la demarcació de Tarragona al Congrés i al Parlament i els tres senadors socialistes s’han compromès a treballar per fer realitat el projecte de l’estació intermodal de Reus. Així ho han acordat després de reunir-se amb l’alcaldessa de la ciutat, Sandra Guaita, així com amb altres membres del grup municipal socialista de la capital del Baix Camp per tractar conjuntament dels principals temes que afecten Reus i que passen, directe o indirectament, pel Parlament, el Congrés o el Senat.

Així, tant les diputades Rosa Maria Ibarra i Valle Mellado, com el diputat Andreu Martin, van posar-se a disposició de l’alcaldessa per fer tot el que estigui al seu abast per tirar endavant els principals projectes estratègics de la ciutat.

Dins d’aquest paquet es va citar explícitament la nova seu de l’Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili, un centre “realment medul·lar, importantíssim pel conjunt del territori”, segons va destacar Sandra Guaita, així com la gestió municipal dels habitatges que compra la Generalitat, la promoció econòmica vinculada a la protecció oficial, les inversions en ciència i innovació inclosos en els pressupostos generals de l’Estat, el CAP del barri d’Horts de Miró, l’adequació de l’estació d’autobusos de Reus, o la catenària del projecte de tramvia interurbà, entre d’altres projectes.

En opinió de l’alcaldessa Guaita, “es tracta d’una reunió molt productiva -a la que volem donar continuïtat- ja que la importància de molts d’aquests projectes obliga a la lleial cooperació entre les diferents administracions. En aquest sentit, ja vaig avançar que defensarem els interessos de Reus allà on sigui necessari i on estiguin en joc, ja sigui a les Corts Generals com -si cal- el Parlament europeu i les institucions comunitàries.”

En la mateixa línia s’ha expressat la diputada socialista, Rosa Maria Ibarra, que ha destacat “la nova formula de treball que hem impusat. Crec sincerament que el PSC defensa no només una opció socialdemòcrata sinó, cada cop més, el partit que defensa els interessos de la ciutadania de les comarques tarragonines tant al Parlament com al Congrés dels Diputats. Així ho ha entès la ciutadania que en les darreres cites electorals ha anat incrementant el seu vot cap al Partit Socialista.”

“Som realment la veu del territori a les diferents institucions i seguirem aprofundint en aquesta línia de treball que ja ens ha portat a reunir-nos amb l’alcalde de Tarragona, l’alcaldessa de Reus i diferents grups municipals socialistes de les comarques tarragonines”, ha conclòs Rosa Maria Ibarra.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: