Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La 10a edició del TEDxReus posarà a l'abast idees sobre el KM 0 i la proximitat

Els/les ponents exposaran aquest diumenge 29 d'octubre al Teatre Bartrina diferents idees treballades al voltant dels significats del KM0

Imatge de la presentació de la 10a edició del TEDxReus Imatge de la presentació de la 10a edició del TEDxReus JOSEP CARTANYÀ
Societat Redacció Infocamp
Dilluns, 23 Octubre 2023 14:17

La desena edició del TEDxReus ja és aquí i arriba amb tota l’essència de les TEDxTalks amb l’objectiu de connectar amb tota la nostra comunitat. L’edició d’aquest any, amb el lema central KM0, se celebrarà al Teatre Bartrina, el diumenge 29 d’octubre, de les 16 a les 20 h.

El regidor de Promoció Econòmica i Coneixement de Reus, Josep Baiges, ha explicat en roda de premsa que enguany els/les ponents "exposaran diferents idees al voltant dels significats de KM0 i de proximitat, que ens facin reflexionar i gaudir durant 4 hores". Baiges ha posat en valor que "aquestes persones compartiran coneixement de forma desinteressada".

Al seu torn, el regidor de Cultura i Política Lingüística, Daniel Recasens, ha destacat "els deu anys de treball tossut, valent i innovador" del TEDXReus i ha dit que aquesta iniciativa "reflecteix l'esperit creatiu i innovador de la ciutat".

Els/les ponents

En representació de l'equip del TEDxReus, Amadeu Bonet, ha anunciat els/les ponents de diferents disciplines que conformen el programa d'enguany: Joan Jordi Solé, enginyer industrial; Emilio Palomares, doctorat en biologia; David García Rubert, doctor en història i arqueologia; Daniel Olivares, enginyer informàtic i expert en digitalització de processos; Astrid Torrente, violinista; Aleix Roig, astrofotrògraf i astrònom amateur; Núria i Gemma Hernández, estilistes de moda amb la marca pròpia Numon i Jordi Reche, tècnic professional en coaching executiu i laboral i neuropsicòleg de l’educació. Conduirà l’acte la periodista Montse Llussà, reusenca logopeda de formació i docent.

En acabar hi haurà un aperitiu amb productes KM0, alhora que es podrà gaudir de la música del carismàtic cantautor reusenc Ariel Santamaria.

Les entrades

El preu de l’entrada general és de 25 € i de 12 € per als menors de 25 anys.

Podeu consultar el programa aquí: (https://www.tedxreus.com/)

A partir d’avui, les entrades ja estan a la venda, només es podran comprar en línia a la web del TEDxReus: https://www.tedxreus.com/esdeveniments/entrades-km0-tedxreus-2023/

Les xerrades es podran seguir en directe, com fixa l’organització internacional a la mateixa pàgina del TEDxReus.

Idees que val la pena difondre

Seguint l’esperit TED de difondre idees que valen la pena, TED ha creat un programa anomenat TEDx, on x significa que és un acte organitzat, de forma independent, amb una llicència de TED. La conferència TED proporciona una guia general per al programa TEDx, però aquests esdeveniments són autoorganitzats i reuneixen a un grup de persones per compartir una experiència TED.

Els esdeveniments TEDxReus es visualitzen des de tot el món, és un esdeveniment amb projecció internacional i més de 150.000 persones han visualitzat les seves xerrades.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: