Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Valls munta un dispositiu de seguretat d'una setantena d'efectius per la diada castellera de Santa Úrsula

El Pius Hospital també reforçarà el servei d'Urgències amb l'activació de noves dependències per a l'acollida i atenció dels potencials lesionats en la diada

Una setantena d'efectius configuren el dispositiu de seguretat de la diada castellera de Santa Úrsula de demà diumenge Una setantena d'efectius configuren el dispositiu de seguretat de la diada castellera de Santa Úrsula de demà diumenge AJUNTAMENT DE VALLS
Societat Redacció Infocamp
Dissabte, 21 Octubre 2023 20:47

Una setantena d'efectius configuren el dispositiu de seguretat de la diada castellera de Santa Úrsula de demà diumenge 22 d'octubre, d'acord amb el Protocol d'Actuació en Emergències elaborat els serveis municipals de Protecció Civil. En concret, 60 agents de Mossos d'Esquadra i Policia Local, en un treball coordinat per part dels dos cossos, reforçaran el dispositiu de seguretat, en un protocol en el que també participen 6 membres de l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Valls, 5 responsables del control d'accés a plaça, junt amb el personal dels serveis municipals de Protecció Civil, Cultura i Comunicació.

D'altra banda, cinc ambulàncies, dues d'elles també medicalitzades, són els vehicles que integren el dispositiu. El Centre Mèdic Avançat a càrrec de personal mèdic del Pius Hospital de Valls s'ubica a l'interior del mateix ajuntament. Per la seva part, l'Hospital reforçarà el servei d'Urgències amb l'activació de noves dependències per a l'acollida i atenció dels potencials lesionats en la diada, en un treball en coordinació amb el mateix Centre Mèdic Avançat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: