Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Reus acull una jornada sobre gestió de nous projectes al sector agroalimentari

L'acte tindrà lloc, aquest dimarts, 17 d'octubre, de 9.15 a 12.30 h, a l'Aula Magna de la Facultat d'Economia i Empresa de la URV

Imatge d'arxiu d'una jornada anterior organitzada pel Hub Foodtech & Nutrition Imatge d'arxiu d'una jornada anterior organitzada pel Hub Foodtech & Nutrition ARXIU / INFOCAMP
Societat Redacció Infocamp
Dilluns, 16 Octubre 2023 18:41

El Hub Foodtech & Nutrition i la Càtedra per al Foment de la Innovació Empresarial organitzen la 'Jornada sobre gestió de nous projectes al sector agroalimentari', aquest dimarts, 17 d'octubre, de 9.15 a 12.30 h, a l'Aula Magna de la Facultat d'Economia i Empresa de Reus de la URV. L'acte compta amb la col·laboració de la Universitat Rovira i Virgili i el suport de REDESSA i la Diputació de Tarragona.

Aquesta jornada sobre com es gestionen nous projectes del sector agroalimentari des de la innovació, el creixement i la inversió estarà moderada per Mario Sánchez, divulgador científic i tecnòleg alimentari.

L'acte comptarà amb la participació d'empreses del territori i d'àmbit nacional i internacional, com Borges International Group, Kellanova, Masergrup, Tranxforma Food Ivoro Ventures, Zyrcular Foods i Ametller Origen. Totes elles oferiran la seva perspectiva, experiència i eines en temàtiques com "Novetats tecnològiques en l'àmbit de l'alimentació del futur", "Afrontar els reptes de l'alimentació del futur amb projectes des de la gran empresa", "La innovació a les grans empreses", "Eines models de la inversió agroalimentària" i "Com començar a innovar des de 0".

En acabar, els participants i assistents podran resoldre dubtes i intercanviar experiències durant un cafè networking.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: