Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

CleceVitam rep als primers usuaris de la seva nova residència al centre de Tarragona

El centre, ubicat al costat de l’Hospital Joan XXIII, compta amb 172 places distribuïdes en un edifici de 5 pisos i 11 unitats de convivència

 La Maria Josefa Solano ha estat una de les primeres usuàries que ha arribat al centre La Maria Josefa Solano ha estat una de les primeres usuàries que ha arribat al centre CLECEVITAM
Societat Redacció Infocamp
Dijous, 28 Setembre 2023 18:04

CleceVitam, entitat gestora de residències per a gent gran, obre la seva primera residència a Tarragona. Sota el nom de CleceVitam Daurada, el nou centre compta amb un total de 172 places distribuïdes en un edifici de 5 pisos i 11 unitats de convivència, amb habitacions individuals, dobles i algunes suites adaptades a les diferents necessitats i preferències dels residents. A més, ofereix unes instal·lacions excepcionals, així com noves tecnologies al servei de l’envelliment actiu i la qualitat de vida de les persones grans.

CleceVitam Daurada 3

Imatge de les instal·lacions de CleveVitam Daurada (Cedida)

L’apertura d’aquesta residència suposa un increment del nombre de places residencials disponibles a la ciutat, cobrint així la necessitat d’atenció i cura professional de molts tarragonins i tarragonines i contrarestant el dèficit d’opcions que registra Tarragona. En conseqüència, i per tal d’oferir el millor servei, promoure l’envelliment actiu i l’autonomia personal, així com vetllar per la salut i el benestar de les persones usuàries, el centre comptarà amb un equip humà multidisciplinari i altament qualificat, format per més de 100 professionals, un cop assoleixi la plena ocupació.

Segons explica la Ivana Expósito, directora de CleceVitam Daurada, “la voluntat del centre és esdevenir una segona llar pels futurs residents, on trobin l’acompanyament necessari per mantenir la seva autonomia, però sense deixar de ser les protagonistes dels seus projectes de vida”. Per aconseguir-ho, afegeix: “Ens hem dotat d’un equip de professionals que, eventualment, anirà creixent, i que està completament orientat a les persones grans per escoltar-les, conèixer-les i atendre-les de forma totalment personalitzada”.

Pels usuaris i usuàries, viure a CleceVitam Daurada esdevé el principi d’una nova etapa. És el cas de la Maria Josefa Solano, qui té 79 anys i assegura que ha adoptat aquesta decisió amb molta il·lusió: “Estic molt contenta de venir a viure amb vosaltres perquè, per una banda, sé que aquí hi estaré molt a gust i, per l’altre, perquè els meus fills estaran més tranquils si jo estic acompanyada i ben atesa les 24 hores del dia”, ha compartit durant el seu primer dia al centre.

Amb l’arribada de les dues primeres persones usuàries, els i les professionals que conformen l’equip humà de CleceVitam Daurada inicien la seva activitat i es preparen per a l’arribada dels següents residents, que aniran instal·lant-se progressivament al llarg dels propers dies i setmanes.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: