Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Èxit de públic en la lectura dramatitzada del GTP de Valls a l'hospital pel dia Mundial de l'Alzheimer

Una cinquantena de persones van gaudir del text de Marta Barceló que el Grup del Teatre Principal va llegir al claustre del sòcio-sanitari del Pius Hospital

El Grup del Teatre Principal va llegir al claustre del sòcio-sanitari del Pius Hospital l'obra "Abans que arribi l'alemany" de la actriu i escriptora Marta Barceló El Grup del Teatre Principal va llegir al claustre del sòcio-sanitari del Pius Hospital l'obra "Abans que arribi l'alemany" de la actriu i escriptora Marta Barceló GTP
Societat Redacció Infocamp
Dissabte, 23 Setembre 2023 22:26

El passat dijous 21 de setembre, coincidint amb la celebració del Dia mundial de l'Alzheimer, més d'una cinquantena de persones es van aplegar al Pati dels Tarongers del Pius Hospital de Valls, per gaudir de la lectura dramatitzada de l'obra "Abans que arribi l'alemany" de la actriu, escriptora, dramaturga i guionista Marta Barceló.

L'obra, que és un relat valent, decidit i vitalista, sobre la malaltia d'Alzheimer, amb una dona al centre, va deleïtar als assistents al llarg de l'hora que va durar l'acte; apropant-los a les diferents etapes del dol que suposa el diagnòstic i l'acceptació de la malaltia.

Una dotzena de membres del Grup del Teatre Principal i posada en escena minimalista, va ser suficient per colpir i emocionar al públic present d'una manera simpàtica i amena al llarg de la lectura, on s'alternaven escenes que mostraven les pors, la ràbia, la tristesa i el desig de viure i estimar, de la protagonista, sempre amb optimisme i tocs d'humor.

Tant el públic assistent com el mateix GTP, van fer una valoració molt positiva de l'acte; sobretot, pel que fa a la cohesió del doble objectiu social i sanitari, més enllà del cultural.

Un inici de curs molt potent a Can GTP, que arriba farcit de sorpreses i novetats que aniran desvetllant al llarg d'aquest darrer trimestre de l'any.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: