Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Ajuntament de Tarragona demana 25 anys de presó per a la cúpula directiva d'IQOXE i 9 MEUR de multa

El consistori sol·licita una pena de 10 anys per a l'exdirector general de la companyia José Luis Morlanes

Imatge d'arxiu de l'exdirector d'IQOXE, José Luís Morlanes, acompanyat dels seus advocats, després de declarar davant del Jutjat d'instrucció número 1 de Tarragona Imatge d'arxiu de l'exdirector d'IQOXE, José Luís Morlanes, acompanyat dels seus advocats, després de declarar davant del Jutjat d'instrucció número 1 de Tarragona ACN
Societat ACN
Divendres, 01 Setembre 2023 12:30

L'Ajuntament de Tarragona demana 25 anys de presó per a la cúpula directiva d'IQOXE i una multa de 9 milions d'euros a l'empresa per l'explosió del 14 de gener de 2020, on van morir tres persones. El consistori, personat com a acusació particular, ha presentat el seu escrit aquest divendres al jutjat d'instrucció número 1 de Tarragona, segons ha publicat el Diari de Tarragona i han confirmat fonts municipals a l'ACN. Pel màxim responsable de la companyia, José Luis Morlanes, sol·liciten una pena de 10 anys, mentre que pel qui va ser director de la planta, Juan Manuel Rodríguez Prats, 8 anys i 9 mesos de presó i per l'exresponsable de seguretat, Gerard Adrio, 6 anys i 9 mesos.

Tot ells estan acusats d'un delicte contra la seguretat industrial, d'homicidi imprudent greu i estralls.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: