Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

ERC interposa un recurs contra el decret de l'Ajuntament de Tarragona per retirar-se com a acusació particular d'Inipro

El jutjat contenciós administratiu admet a tràmit la denúncia i dona tres dies al consistori per presentar al·legacions

La portaveu del grup municipal d'ERC de Tarragona, Maria Roig, ha comparegut davant els mitjans amb el regidor Jordi Fortuny La portaveu del grup municipal d'ERC de Tarragona, Maria Roig, ha comparegut davant els mitjans amb el regidor Jordi Fortuny ERC
Societat ACN
Dijous, 06 Juliol 2023 20:25

El jutjat contenciós administratiu número 1 de Tarragona ha admès a tràmit el recurs interposat pel grup municipal d'ERC de Tarragona contra el decret d'alcaldia que permet a l'Ajuntament retirar-se com a acusació particular del cas Inipro. Segons els republicans, la magistrada ha donat tres dies hàbils, des de la seva notificació, al consistori perquè presenti al·legacions. També han demanat mesures cautelars fins que es resolgui el contenciós. La seva portaveu, Maria Roig, ha reiterat que la decisió de no personar-se en la causa s'havia d'aprovar en plenari: "No hi ha cap urgència per fer un decret d'aquest tipus, ha de passar per ple perquè és una decisió de l'Ajuntament". L'alcalde Rubén Viñuales va signar el decret el 27 de juny.

El cas Inipro investiga la presumpta trama de corrupció en què s'haurien desviat 276.157,31 euros de l'Institut Municipal de Serveis Socials de Tarragona (IMSST) al PSC. L'Audiència de Tarragona està pendent d'assenyalar el judici, que no arribarà abans de 2024, ja que encara es troba en fase d'admissió de proves. Fiscalia demana penes de presó per a nou persones que estarien involucrades en la suposada trama de corrupció i a les quals se'ls ha imposat una fiança global 367.290 euros. Entre les persones que s'asseuran al banc dels acusats, hi ha l'exalcalde de la ciutat, el socialista Josep Fèlix Ballesteros.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: