Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Les activitats d’estiu arrenquen un any més a la Pineda

Enguany, com a novetat, s’inicia l’Escola d’Esports Nàutics

La Pineda Platja, amb la bandera blava onejant La Pineda Platja, amb la bandera blava onejant PATRONAT DE TURISME DE VILA-SECA
Societat Redacció Infocamp
Dijous, 29 Juny 2023 12:07

Com cada any en aquestes èpoques, torna el programa d'activitats d'estiu a la Pineda, un programa elaborat per l'Ajuntament de Vila-seca i el Patronat Municipal de Turisme, amb un ampli i variat ventall d'activitats destinades a tots els públics, i molt especialment a la família.

Escola d'Esports Naùtics, novetat d'enguany

Entre les activitats programades per enguany, que s’inicien el proper dissabte 1 de juliol, destaquen les activitats de l’Escola d’Esports Nàutics, un nou servei d’esports nàutics inèdit a la platja de la Pineda, que se situarà al voltant de la guingueta municipal d’esports, ubicada al davant del Parc dels Prats.

Aquest espai permetrà fer activitats com l’escola de vela, lloguer de material nàutic i classes d’introducció a les següents modalitats esportives: catamarà, windsurf, surf, wingfoil, kayac, paddle surf, canoa hawaiana i waterbike. D’altra banda, adjacent a la guingueta d’esports, s’hi troben dos camps de futbol platja i dos de voleibol, on es dinamitzaran campionats regularment.

A més d’aquests esports, també es podrà practicar zumba, ioga, workout, circuit d’obstacles, cardio i força i mobilitat i equilibri a les zones habilitades al llarg del Passeig Marítim i al Parc dels Prats. El 15 de juliol hi haurà un 3x3 de bàsquet al passeig de Pau Casals i el 26 d’agost tindrà lloc la Cursa Familiar Solidària organitzada pel Club Esportiu Runners Vila-seca, en benefici del Banc dels Aliments.

Llunes plenes de juliol i agost

A banda, el programa d’activitats d’estiu també compta amb la celebració de les llunes plenes el dilluns 3 de juliol i el dijous 31 d’agost davant del Grup Escultòric Pineda.

Per als infants

Els infants també podran gaudir de l’estiu a la Pineda, amb el Club Infantil, un espai on els nens i nenes podran disfrutar d’activitats i jocs dirigits entre les 10.30 i les 13.00 h i les 17.00 i les 19.00 h, tots els dies dels mesos de juliol i agost. Un altre club amenitzarà les tardes dels petits, el Club d’Experiències, que s’ubicarà al Pinar de Perruquet i on podran experimentar i fer un món més sostenible, de dilluns a divendres, amb activitats com “Petits científics”, “Diverteix-te reutilitzant”, “Endevina on va cada envàs?”, “Escape Room. Ajuda a salvar el Mediterrani” i “Reduïm residus: - és +”.

Cinema a la fresca, dansa i art

Com cada any, també, tornen les sessions de cinema a la fresca al Parc del Pinar de Perruquet el 12 de juliol amb “Los tipos malos”, el 26 de juliol amb “Padre no hay más que uno - 3” i el 9 d’agost amb “Tadeo Jones - 3”. D’altra banda, el 12 d’agost hi haurà una sessió de Música disc a les 10 de la nit.

El programa d’activitats d’estiu també recull la celebració del 47è Aniversari de l’Esbart Dansaire Ramon d’Olzina, que actuarà conjuntament amb l’Esbart Santa Llúcia de Reus, el proper 8 de juliol a les 20.00 h a la plaça d’Estudi.

Cal destacar també la Fira d’Artesans que s’ubicarà tots els dies al Parc del Pinar de Perruquet a partir de les 7 de la tarda i la Mostra d’Artistes, tots els dijous i diumenges al passeig de Pau Casals a partir de les 18.00 h.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: