Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Ricomà demana que el judici per l'explosió d'IQOXE serveixi per depurar responsabilitats

L'alcalde en funcions de Tarragona reclama "estàndards de màxima qualitat i seguretat" a la indústria química

L'alcalde de Tarragona en funcions, Pau Ricomà, en l'últim plenari d'aquest mandat L'alcalde de Tarragona en funcions, Pau Ricomà, en l'últim plenari d'aquest mandat AJUNTAMENT DE TARRAGONA
Societat ACN
Divendres, 16 Juny 2023 15:32

L'alcalde en funcions de Tarragona, Pau Ricomà, ha demanat que el judici per l'explosió a la planta d'IQOXE servei per esclarir els fets i que "es depurin responsabilitats". La titular del jutjat número 1 de Tarragona ha comunicat la finalització de la investigació imputant tres exdirectius i l'empresa per haver forçat increments de producció sense les mesures de seguretat ni la plantilla necessàries, posant en perill treballadors i població propera. Ricomà ha recordat que l'Ajuntament de Tarragona està personat en la causa del judici sobre l'accident a la planta química, i remarca que "el judici ha de servir per arribar al fons del que va passar el fatídic 14 de gener perquè no es torni a repetir".

"És un accident sense precedents en la indústria química i això fa necessari exigir treballar sota estàndards de màxima qualitat i seguretat en l’entorn químic", ha subratllat l'alcalde en funcions, qui ha recordat també les víctimes i familiars de l'explosió, així com les persones que en van patir els efectes. L'accident va provocar tres morts: dos treballadors de l'empresa i un veí del barri de Torreforta.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: