Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El programa 'Diverteix-te en família' torna aquest cap de setmana a Torredembarra

La ciutadania podrà gaudir d'activitats esportives i nàutiques, tallers i espectacles familiars

Imatge d'arxiu d'una activitat de surf del programa ‘Diverteix-te en família’ Imatge d'arxiu d'una activitat de surf del programa ‘Diverteix-te en família’ ANNA F. / AJUNTAMENT DE TORREDEMBARRA
Societat Redacció Infocamp
Dissabte, 10 Juny 2023 13:34

‘Diverteix-te en família’ torna a ser la gran cita de les famílies i dels amants de les activitats i esports nàutics i de sorra, que es du a terme el 10 i 11 de juny per donar a conèixer l’oferta que es pot practicar a la façana marítima de Torredembarra. Després de l’èxit de participació de les anteriors edicions, la Regidoria de Turisme presenta la tercera edició amb un complet programa d’activitats que compta amb activitats esportives i nàutiques, tallers i espectacles familiars.

Algunes activitats ja es van programar en les anteriors edicions i enguany n’hi haurà de noves com són les motos d’aigua, embarcacions sense llicència, big paddle surf + snorkel i sortida en speedboat. A més, s’amplien les places de paddle surf, caiacs i hobie cat.

Activitats programades

Esportives i nàutiques (paddle surf, big paddle surf + snorkel, classes de surf en família, sortida amb hobie cat, ocean safari, sortida en caiac, ruta guiada en caiac, moto d’aigua, embarcació sense llicència i sortida en speedboat).

Tallers, espectacle infantil i ruta amb conta contes: pintacares amb temàtica marina, clauer amb nus mariner, làmides amb sal tintada, concert infantil amb la companyia Ambauka «Peti qui peti» i Descobreix Torredembarra (ruta a peu amb el conte «Amb olor de romaní pels camins de Torredembarra».

Les activitats tenen diferents preus per als adults: 5 € si la durada és menor a 2 h, 7 € per a activitats a partir de 2 hores i menys de 3 h i 9 € adults si són de 3 hores. S’ha previst tarifa reduïda de 3 € per a infants fins als 14 anys, famílies nombroses, monoparentals, persones amb discapacitat, jubilades i pensionistes. Els tallers, l’espectacle infantil i la ruta «Descobreix Torredembarra» són gratuïtes.

Inscripcions

Les inscripcions a les activitats de pagament estaran obertes fins al 7 de juny. Cal enviar un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. indicant l’activitat i horari escollit: nom, cognoms i edat de tots els participants, telèfon de contacte i població de residència. Les inscripcions es duran a terme únicament a través del correu electrònic i les places es reservaran per ordre d’inscripció.

En aquest espai, es pot consultar el programa

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: