Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Aturen temporalment el segon intent de desnonament d'una família amb tres menors a Tarragona

Una trentena de persones s'han concentrat a les portes de l'habitatge en suport al Youssef i la seva família

Un dels veïns del barri tarragoní de Torreforta abraça al Youssef després de conèixer l'anunci del jutge d'aturar el desnonament Un dels veïns del barri tarragoní de Torreforta abraça al Youssef després de conèixer l'anunci del jutge d'aturar el desnonament NEUS BERTOLA / ACN
Societat ACN
Dilluns, 27 Febrer 2023 18:24

El jutjat d'instrucció de primera instància número 4 de Tarragona ha suspès temporalment el desnonament d'una família amb tres fills menors d'edat previst per aquest dilluns al barri de Torreforta a Tarragona. Ara, el jutge els ha donat la pròrroga d'un mes. Es tracta del segon intent de la immobiliària Divarian per fer fora al Youssef i la seva família d'un pis que ocupen des del 2015, després que li atorguessin un grau de discapacitat que l'impedeix treballar, segons han explicat membres del Sindicat d'Habitatge de Tarragona.

Des de fa tres anys, el Youssef està a l'espera que l'ajuntament li faciliti un pis de lloguer social. Una trentena de persones s'han traslladat fins a les portes de l'habitatge per donar suport a la família.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: