Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Presenten a Tarragona un projecte per portar aigua potable a gent de Mali

El Grup Indivisible, creat per un col·lectiu de dones africanes, presentarà la iniciativa aquest dissabte 19 de novembre, a les 17h, al Centre Cívic de Torreforta

El Grup Indivisible, creat per dones africanes residents al Camp de Tarragona, presentarà aquest dissabte al Centre Cívic de Torreforta un projecte per portar aigua potable a gent de Mali El Grup Indivisible, creat per dones africanes residents al Camp de Tarragona, presentarà aquest dissabte al Centre Cívic de Torreforta un projecte per portar aigua potable a gent de Mali CEDIDA
Societat Redacció Infocamp
Divendres, 18 Novembre 2022 15:33

El dret a l'aigua potable. Aquest és l'objectiu d'un projecte solidari impulsat pel Grup Indivisible, que té com a missió recollir fons per fer arribar l'aigua potable a gent que viu en pobles de zones rurals de Mali. El projecte es presentarà aquest dissabte 19 de novembre, a les 17h, al Centre Cívic de Torreforta, per part de Mbmoussa Dembele, Sita Gama i Teresa Fortuny, membres del nou Grup Indivisible, que reuneix majoritàriament dones originàries dels països de la costa occidental africana que resideixen a Tarragona o en altres poblacions del Camp.

El projecte contempla la construcció de pous en pobles de Mali per emmagatzemar l'aigua. En una segona fase també s'intentaria fer un dipòsit d'aigua, ja que, a més de les distàncies, l'altre problema de la població és que no tota l'aigua que els envolta és potable. 

Per tot plegat, a partir d'aquest dissabte s'iniciarà una campanya solidària per recollir els fons necessaris per poder fer arribar l'aigua potable a la gent. 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: