Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Puríssima Sang de Reus recupera la missa en record dels difunts dels Cavallers del Sant Sepulcre

La celebració tindrà lloc aquest diumenge 30 d'octubre, a les 10 del matí, al temple de la Reial Congregació

Durant la celebració es recordarà especialment "a les persones que han acompanyat processionalment al Misteri del Crist Jacent en el Sepulcre Durant la celebració es recordarà especialment "a les persones que han acompanyat processionalment al Misteri del Crist Jacent en el Sepulcre ARXIU / RCPS
Societat Redacció Infocamp
Dissabte, 29 Octubre 2022 09:16

El proper diumenge 30 d'octubre, a les 10 del matí, i a l'església de la Puríssima Sang, se celebrarà la Santa Missa en record del membres difunts de la Secció dels Cavallers del Sant Sepulcre de la Reial Congregació de la Puríssima Sang de Nostre Senyor Jesucrist de Reus. Aquest any la Reial Congregació recupera la tradició de recordar els membres de la secció que els van precedir, ja que aquests darrers anys no s'han pogut realitzar les celebracions habituals, a causa de la pandèmia. Durant la celeració es recordarà especialment "a les persones que han acompanyat processionalment al Misteri del Crist Jacent en el Sepulcre i que ara gaudeixen del somni del justos", anuncia la Reial Congregació.

L’Escolania, Cor Jove i Capella del Sant Crist de la Sang sostindran els cants durant la celebració, dirigits pel mestre David Molina Font i acompanyats musicalment pel mestre Josep Enric Peris Vidal. En acabar l'Eucaristia, interpretaran solemnement els goigs en honor al Crist Jacent en el Sepulcre.

A continuació, i com ja s’ha restablert des de principis del mes d’octubre, tots els assistents que ho desitgin es podran atansar a venerar la Imatge del Sant Crist de la Sang, tot seguint totes les mesures dictades per les autoritats sanitàries competents.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: