Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Hospitalet de l'Infant acull aquest cap de setmana activitats relacionades amb la pastura

El Centre d'Estudis, amb la col·laboració de l'Ajuntament i l'Associació Ma-nou, organitzen una conferència, una caminada amb cabres i un taller d'elaboració de mató

L'Hospitalet de l'Infant presenta aquest cap de setmana tres activitats relacionades amb la pastura L'Hospitalet de l'Infant presenta aquest cap de setmana tres activitats relacionades amb la pastura ARXIU / INFOCAMP
Societat Redacció Infocamp
Dilluns, 03 Octubre 2022 13:22

Amb motiu de la celebració de les Jornades Europees de Patrimoni de 2022, el Centre d'Estudis de l'Hospitalet de l'Infant (CELHI) ha organitzat, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant i de l'Associació Ma-nou, tres activitats relacionades amb la pastura.

La primera serà la conferència 'L'Hospitalet, cruïlla de camins ramaders. La transhumància, model de sostenibiliat', per al divendres 7 d'octubre, a les 19 h, a la Casa de Cultura Blanca d'Anjou de l'Hospitalet de l'Infant, que anirà a càrrec de Joan Rovira, estudiós dels camins ramaders. L'endemà dissabte dia 8, s'organitza una caminada amb cabres, que sortirà a les 09:30h, des de Cadaloques fins a la Platja de la Punta del Riu. I a partir de les 17 h, un taller d'elaboració de mató, a càrrec d'Andrea Klinbert. Per participar en les propostes previstes per al dissabte, cal inscripció prèvia a través del correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., perquè les places són limitades.

Podeu trobar més informació a la pàgina web municipal www.vandellos-hospitalet.cat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: