Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Policia Local de Valls i els Mossos d'Esquadra reforçaran la vigilància al centre històric

Arran dels episodis de violència dels últims dies aquest dimarts es va fer una reunió d'urgència

L'alcaldessa de Valls, Dolors Farré, va reunir aquest dimarts els comandaments dels dos cossos de seguretat, arran dels últims episodis de violència a la zona delPortal Nou L'alcaldessa de Valls, Dolors Farré, va reunir aquest dimarts els comandaments dels dos cossos de seguretat, arran dels últims episodis de violència a la zona delPortal Nou AJUNTAMENT DE VALLS
Societat ACN
Dimecres, 17 Agost 2022 11:45

La Policia Local del Valls i els Mossos d'Esquadra reforçaran la vigilància al centre històric de Valls i a la zona del Portal Nou arran dels últims episodis de violència dels últims dies, com baralles i crema de vehicles. Aquest dimarts, l'Ajuntament, els cossos policials i entitats veïnals es van reunir per analitzar la problemàtica. Entre les solucions proposades hi ha que els Mossos augmentarà els efectius a la zona en els propers dies i que la Policia Local incorporarà quatre nous agents. A més, els cossos també reforçaran les patrulles combinades i es desplegaran nous "operatius especials", segons ha indicat el consistori.

Segons l'Ajuntament, en els propers dies els Mossos augmentaran la seva presència a la ciutat amb el retorn de part dels agents desplaçats a localitats costaneres en motiu de la campanya turística d'estiu. Així mateix, el consistori reclama al Departament d'Interior "l'ampliació permanent de l'actual dotació" de Mossos "d'acord amb les necessitats de seguretat que té la ciutat", sense que això vagi en detriment d'altres municipis.

A la zona del Portal Nou s'hi instal·laran càmeres de videovigilància, igual que ja es va fer el 2021 al carrer de la Cort.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: