Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Més d'un 17% de la població de Valls té més de 65 anys

Amb un sobreenvelliment que supera la mitjana catalana, la ciutat amplia els serveis que ofereix a la gent gran

El regidor d'Acció Comunitària, Jordi Cartanyà, amb responsables del projecte 'Radars' de Valls i de Barcelona El regidor d'Acció Comunitària, Jordi Cartanyà, amb responsables del projecte 'Radars' de Valls i de Barcelona NÚRIA TORRES / ACN
Societat ACN
Dimecres, 27 Juliol 2022 13:01

L'Ajuntament de Valls amplia els serveis que ofereix a la gent gran. Més d'un 17% de la població té més de 65 anys -més de 4.600 persones en números absoluts-, i l'índex de sobreenvelliment -majors de 85 anys- supera la mitjana catalana. El consistori ha signat un conveni amb l'Ajuntament de Barcelona per rebre suport tècnic i metodològic per al projecte Radars, un programa d'acompanyament a les persones grans per evitar la soledat, iniciat l'any passat.

"Estem molt contents de sumar-nos-hi, diria que som el primer municipi de les comarques tarragonines que hi participa, per tant, som pioners al territori", ha dit el regidor d’Acció Comunitària, Jordi Cartanyà. El consistori barceloní ha firmat convenis amb una catorxena de municipis més.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: