Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Gremi de la Construcció del Baix Camp commemora els 400 anys de la seva creació

S'han programat activitats durant tot l'any

Roda de premsa de presentació dels 400 anys del Gremi de la Construcció del Baix Camp Roda de premsa de presentació dels 400 anys del Gremi de la Construcció del Baix Camp REUS.CAT
Societat ACN
Dimecres, 27 abril 2022 15:49

El Gremi de la Construcció del Baix Camp celebra enguany els 400 anys de la seva creació. El gremi és la continuïtat històrica de l'antic Gremi de Mestres de Cases de Reus, del qual se'n té constància històrica des del 1622, gràcies al llibre d'actes que està dipositat al Museu de Reus. Per celebrar l'efemèride s'han programat actes des d'aquesta setmana i fins al 3 de desembre, amb propostes obertes a tota la ciutadania i col·laborant amb el teixit associatiu de la ciutat.

Els actes, que es faran durant tot l'any a Reus, tindran lloc en diverses entitats i equipaments de la ciutat. El programa arrenca aquest dijous al vespre al Círcol de Reus amb una conferència de la periodista Tate Cabré sobre el llegat indià a la ciutat.

La celebració, que rep el suport institucional de l'Ajuntament de Reus, finalitzarà amb un concert solidari del grup de corda Aupa Strings, el 3 de desembre al Teatre Bartrina.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: