Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Dia de l'Arbre i la Festa de l'Olla d'Altafulla s'ajornen al 19 de març

La previsió de pluges per aquest dissabte 12 de març, obliga a canviar la data de la bicicletada, la plantada d'arbres i la Festa de l'Olla

Imatge d'arxiu de la celebració del Dia de l'Arbre, a Altafulla Imatge d'arxiu de la celebració del Dia de l'Arbre, a Altafulla ARXIU / INFOCAMP
Societat Redacció Infocamp
Divendres, 11 Març 2022 12:34

Arran de la previsió meteorològica de pluja per aquest dissabte 12 de març, el Dia de l’Arbre i la Festa de l’Olla queden ajornats a dissabte dia 19 de març, segons informa l'Ajuntament d'Altafulla.

Pel que fa a la Bicicletada infantil i la Plantada d'arbres, s'iniciaran el dissabte 19 de març, a les 10.00h, amb lortida en bicicleta per Altafulla, des de davant de l'Era del Castell. Al final del recorregut s'instal·larà un petit circuit d'habilitat en bicicleta per nens i nenes dirigit per Àngel Batlle de BikePark. L'activitats està organitzada per la Penya Ciclista d'Altafulla.

A les 11.00h, tindrà lloc la Plantada d'arbres al carrer Lluís Companys, que organitza l'Ajuntament amb la col·laboració de l'Associació Mediambiental La SÍnia.

La 39a Festa de l'Olla

El Parc del Comunidor serà l'escenari de la 39a edició de la Festa de l'Olla, que tindrà diversos atractrius. 

A les 12.00h, es farà una Ballada de sardanes. A les 13.30h, s'organitzarà un dinar popular, que estarà amenitzat amb la música en directe de MR.D (David Portero). L'acte compta amb la col·laboració de l'Ateneu Cultural de Dones d'Altafulla.

Els tiquets per a la Festa de l'Olla es poden adquirir a: Estanc Pijuan, Forn Martí i Forn Nogués. El preu del tiquet és de 4€.

Cal portar plat, got i coberts. Si voleu, podeu adquirir el lot sostenible que inclou: 2 plats, joc de coberts i got (reutilitzables) per 3 €, al Comunidor el mateix dia.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: