Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Reus obre un centre d'anàlisi de drogues per assessorar i garantir un consum més segur

El servei està adreçat a tots els consumidors, especialment, a les persones amb problemes socials

Dos membres de l'associació analitzant substàncies estupefaents a l'ISOLAB, el primer laboratori de la demarcació de Tarragona que analitza drogues Dos membres de l'associació analitzant substàncies estupefaents a l'ISOLAB, el primer laboratori de la demarcació de Tarragona que analitza drogues MAR ROVIRA / GERARD VIVES
Societat ACN
Dimecres, 16 Febrer 2022 14:48

L'Associació Reus Som Útils (ARSU) obrirà aquest dijous el primer espai d'anàlisi de substàncies estupefaents a la demarcació de Tarragona. El servei assessorarà els usuaris sobre els components de les drogues i en detectarà la seva puresa. El projecte vol esdevenir una eina educativa per trencar tabús i garantir-ne un consum més segur.

Més enllà d'arribar als joves que consumeixen en l'oci nocturn, vol ajudar les persones que es droguen al carrer i tenen problemes socials.

A més, també servirà per monitorar i aportar dades als sistemes d'Alerta de Catalunya i per a l'Observatori Europeu de Drogues i Toxicomanies. L'espai estarà obert els dijous a la tarda.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: