Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Acte reivindicatiu i festiu a Tarragona amb motiu del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat

Aquest divendres 3 de desembre, a les 10:30h, als Jardins del Camp de Mart, es farà la lectura compartida del Manifest

Els Jardins del Camp de Mart de Tarragona acolliran aquest divendres l'acte festiu i reivindicatiu amb motiu del  Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat Els Jardins del Camp de Mart de Tarragona acolliran aquest divendres l'acte festiu i reivindicatiu amb motiu del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat ARXIU / INFOCAMP
Societat Redacció Infocamp
Divendres, 03 Desembre 2021 00:05

Els Jardins del Camp de Mart de Tarragona acolliràn, aquest divendres 3 de desembre, a partir de les 9.45h, un gran acte festiu i reivindicatiu amb motiu del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, on hi assistiran més de 400 persones. La trobada començarà amb un esmorzar de coca i xocolata i la benvinguda a càrrec de la consellera de Capacitats Diverses, Elvira Vidal.

A les 10.30h iniciarà la lectura compartida del Manifest elaborat i aprovat pel Consell Municipal de la Discapacitat, amb el títol del lema d’enguany 'Re-units som gegants, re-unides som gegantes'; que llegiran entre els representants dels diversos grups polítics i els membres de les entitats Fundació Estela, Todos en Azul, Estefania Grangé, Club La Muralla, Fundació Onada , Once i Aspercamp; Manifest que tancarà l’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà.

Seguidament, a les 10.45h, hi haurà una acció reivindicativa a càrrec de la Fundació Estela sota el nom de 'Desitgem i seguim construint', mentre s’anirà construint un puzle gegant amb 22 peces que formaran un mural amb el lema d’enguany. A continuació, a les 11.15h s’interpretarà conjuntament la cançó 'La Vacuna 2020' duta a terme per STO SOLC. I finalment, a les 11.25h, l’acte clourà amb la ballada de la Geganta Frida, el Gegantó Sant Rafael i el grup de timbalers del CEE Sant Rafael.

L’acte complirà amb totes les mesures de seguretat de la covid-19; serà interpretat en llengua de signes catalana i també hi haurà a disposició dels presents un manifest en lectura fàcil, Braille i pictogrames.

Les celebracions del dia clouran, a les 20h, amb la il·luminació en taronja de les façanes de l’Ajuntament de Tarragona, l'Espai Jove Kesse, el Mercat Central, de la Torre dels Vents i l'Hospital de Santa Tecla.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: