Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Gran Recapte a les Comarques de Tarragona manté el format virtual de donacions monetàries

La tretzena edició, que se celebrarà del 19 al 27 de novembre, també incorporarà el petit comerç

Imatge de dos voluntaris del Gran Recapte durant l'edició del 2020 Imatge de dos voluntaris del Gran Recapte durant l'edició del 2020 BANC DELS ALIMENTS
Societat ACN
Dijous, 11 Novembre 2021 15:32

El Gran Recapte a les Comarques de Tarragona manté el format virtual de donacions monetàries en la tretzena campanya de donació d'aliments. El Banc dels Aliments ha decidit repetir la fórmula utilitzada arran de la situació sanitària de 2020 i ha descartat la recollida física d'aliments. La campanya tindrà lloc del 19 al 27 de novembre als supermercats, però també al petit comerç. Les donacions registrades a les botigues es convertiran en un saldo disponible per a una entitat social de cada localitat o barri. Amb la digitalització de la campanya, els voluntaris informaran als compradors del funcionament del Gran Recapte. Segons el president del Banc dels Aliments de Tarragona, Eusebio Alonso, l'organització "està gairebé al límit".

La pandèmia, tal com ha assegurat Alonso, ha incrementat el nombre d'usuaris al Banc dels Aliments i actualment estan repartint més menjar que en el pitjor moment de la crisi del 2008. Concretament, l'entitat calcula que la demanda ha crescut un 35% des de l'esclat de la pandèmia.

De la mateixa manera que l'any passat, un cop finalitzat el Gran Recapte les donacions virtuals serviran per adquirir aliments bàsics amb els diners recaptats a cada establiment participant. La digitalització de la campanya es complementa amb la pàgina web del Gran Recapte -www.granrecapteonline.com- i el canal Bizum amb el codi 33596.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: