Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El comitè d'empresa critica que el director general de l'Hospital Santa Tecla rebi la vacuna "sense ser sanitari de primera línia"

Els sindicats estan en desacord amb els criteris i protocol de vacunació aplicats al centre concertat

Imatge d'arxiu de l'Hospital Sant Pau i Santa Tecla de Tarragona Imatge d'arxiu de l'Hospital Sant Pau i Santa Tecla de Tarragona ARXIU / INFOCAMP
Societat Redacció Infocamp
Dimarts, 09 Febrer 2021 07:07

El Comitè d'Empresa de l'Hospital Sant Pau i Santa Tecla de Tarragona, denuncia i està en desacord amb els criteris i protocol de vacunació aplicats al centre. Els representants dels treballadors es queixen que es troben amb sanitaris de primera línia, sense poder rebre ara com ara la segona dosis, a causa de la mancança de vacunes assignades a l'hospital concertat. Per aquest motiu, la totalitat de membres sindicals, rebutgen "que s'hagi donat preferència de vacunació al director general Joan Maria Adserà, abans que l'equip de sanitaris que estan fent assistència a malalts de Covid-19".

Els sindicats denuncien aquesta actuació que titllen de "no ètica", i que demostra segons ells, "que hi ha una falta de transparència en el procés públic". El Comitè d'Empresa no accepta "que s'hagi vacunat sota el pretext que "van sobrar dosis", perquè a 4 de febrer ja té la primera i segona dosi, mentre tenim sanitaris fent tasques assistencials de risc, sense la seva dosis corresponent, situació intolerable". Això, demostra, segons els sindicats, "que va tindre un tracte preferent a l'hora d'administrar-li tant la primera com segona dosis".

Finalment, el comitè recorda que Adserà és metge de formació, "però les seves funcions durant les dues últimes dècades, són les de director general de la Xarxa Sanitària Santa Tecla".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: