Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Parc Central organitza vídeo trucades al Pare Noel pels infants ingressats als hospitals de Tarragona

Els nens i nenes ingressats a Joan XXIII o a Santa Tecla reben les trucades de vídeo en els seus telèfons particulars

El Parc Central de Tarragona El Parc Central de Tarragona PARC CENTRAL
Societat Redacció Infocamp
Divendres, 25 Desembre 2020 21:04

El centre comercial Parc Central acosta la màgia del Nadal als nens i nenes de l’Hospital Universitari de Joan XXIII i de l’Hospital de Sant Pau i Santa Tecla en aquestes festes tant diferents.

Per superar la complexitat d’aquest Nadal en el context de la pandemia de la Covid-19, Parc Central ha creat un circuit especial perquè el Pare Noel pugui fer vídeo trucades i així parlar amb els petits pacients ingressats.

A més, perquè la il·lusió d'aquestes Festes nadalenques sigui completa, Parc Central ha regalat les Caixes Màgiques del Nadal a tots els pacients. Aquestes caixes contenen llapis de colors, dolços, una bareta màgica, una carta amb un sobre i un llapis molt especial, perquè els nens i nenes puguin fer la seva carta de desitjos al Pare Noel.

El centre comercial està al costat dels veïns tarragonins i no només participa en accions solidàries com aquesta, sinó que al llarg d’aquest any ha col·laborat amb la Creu Roja de Tarragona i ha organitzat una campanya de donació de sang i plasma a les seves instal·lacions amb el Banc de Sang i Teixits de Catalunya.

Així mateix, Parc Central és l'únic establiment de la demarcació de Tarragona que compta amb el segell Disinfection Monitored. Un segell que garanteix que el centre comercial és un espai segur i compleix amb les normatives recomanades per les autoritats sanitàries. A més, reforça l'atenció als seus visitants amb personal que informa l'aforament en les instal·lacions en temps real.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: