Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'exdiputat socialista Carles Castillo serà el número 4 de la llista d'ERC per Tarragona al 14F

El polític tarragoní va ser el primer dirigent socialista que va visitar Oriol Junqueras a la presó

Carles Castillo, amb l'expresidenta del Parlament, la republicana Carme Forcadell Carles Castillo, amb l'expresidenta del Parlament, la republicana Carme Forcadell ERC CAMP DE TARRAGONA
Societat Redacció Infocamp
Divendres, 11 Desembre 2020 21:33

L'exdiputat del PSC, Carles Castillo, serà el número 4 de les llistes d'ERC per Tarragona a les eleccions al Parlament del 14F. Castillo va ser el primer dirigent socialista que va visitar el president d'Esquerra, Oriol Junqueras, a la presó. Ara, el polític tarragoní vol participar, des d'Esquerra, en el projecte de construcció de la República Catalana.

Diversos dirigents republicans han celebrat la incoporació de Castillo a Esquerra. La mateixa cap de llista per Tarragona, Raquel Sans, s'expressava així a les xarxes socials: "Sabem perfectament d'on ve en Carles Castillo. El que ens importa és on vol anar. On volem anar. I en aquest camí tothom hi és benvingut".

Per la seva banda, el diputat tarragoní d'ERC al Congrés, Jordi Salvador, ha manifestat: "Fa molt temps que conec a en Carles Castillo i estic content que avui se sumi a les llistes d'ERC en la lluita pel dret a l'autodeterminació dels pobles, pel socialisme de debò, pels valors republicans, la llibertat, la justícia social i la fi de la repressió".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: