Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Cambrils i Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant se sumen a una campanya contra la violència masclista

L’acció consisteix en enganxar adhesius amb el lema “Diposita aquí el teu masclisme” a les papereres 

Imatge d'una paperera de l'Hospitalet de l'Infant amb l'adhesiu "Diposita el teu masclisme" Imatge d'una paperera de l'Hospitalet de l'Infant amb l'adhesiu "Diposita el teu masclisme" AJUNTAMENT DE VANDELLÒS I L'HOSPITALET DE L'INFANT
Societat Redacció Infocamp
Dimarts, 17 Novembre 2020 07:46

Els ajuntaments de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant i de Cambrils s’han adherit a la iniciativa de l’Institut Català de les Dones que té per objectiu que la ciutadania reconegui el masclisme i el pugui desmuntar i eradicar llençant-lo simbòlicament a les papereres. L’acció consisteix en la col·locació d’adhesius amb el lema “Diposita aquí el teu masclisme” a les papereres dels municipis.

La campanya vol fer visible la xacra socials del masclisme i la necessitat de construir individual i col·lectivament una societat lliure de qualsevol forma de violència envers les dones.

Paperera a Cambrils amb l'enganxina "Disposita aquí el teu masclisme": 

papereres contra masclisme Cambrils

Actes per celebrar el 25N

A Cambrils, aquesta acció s’emmarca en els actes impulsats des de l’Àrea de Polítiques d’igualtat de l’Ajuntament, en el marc de la commemoració del 25N, Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones. El programa complet de les jornades es pot consultar a aquest enllaç.

L'acció també s’emmarca en els actes organitzats per la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant per la celebració del 25N. Enguany, a causa de la pandèmia de la Covid-19, el programa d’actes tindrà un format reduït, i s’oferirà a través de Ràdio l’Hospitalet de l’Infant, la Televisió de Vandellòs i les xarxes socials de l’Ajuntament. 

Tal com ha declarat el regidor d’Igualtat de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, Diego García, “reconèixer el masclisme i desmuntar-lo llençant-lo simbòlicament a les papereres és un gest important perquè no podem lluitar contra una ideologia si no és reconeguda”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: