Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Confirmen 17 positius de covid-19 a la residència Les Vinyes de Falset

Els afectats són onze residents i sis treballadors

Imatge d'arxiu de la Residència Les Vinyes de Falset Imatge d'arxiu de la Residència Les Vinyes de Falset GRUPO BASTÓN DE ORO
Societat ACN
Dilluns, 21 Setembre 2020 14:35

Les proves PCR que s'han fet a tots els treballadors i usuaris de la residència Les Vinyes de Falset han permès confirmar la detecció de disset casos positius de covid-19 al centre, segons ha informat aquest dilluns l'Ajuntament de Falset. Es tracta d'onze residents i de sis treballadors, els quals estan confinats als respectius domicilis –tant del Priorat com d'altres comarques.

El centre ha comunicat al consistori que ha pres "totes les mesures de desinfecció i aïllament de les persones afectades que estableixen els protocols sanitaris". Dijous passat es va informar oficialment del positiu de sis treballadors i un usuari, per la qual cosa es va decidir sotmetre tots els residents a una prova PCR.

L'Ajuntament fa una crida a la responsabilitat de la ciutadania i dels establiments de la població, "a fi de seguir amb rigor les mesures de prevenció i seguretat per fer front a la propagació del virus al municipi". El consistori recorda que les mesures sanitàries són d'obligat compliment i que les persones que no les respectin poden ser sancionades.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: