Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Coordinadora d'Entitats de Tarragona no recollirà mes trucades per demanar cita als CAP

Per temes de confidencialitat no es recolliran consultes, però si es difondrà informació

Una representació de la Plataforma per una Salut Pública i de Qualitat 100x100 s’ha reunit al CAP Torreforta-La Granja amb la direcció del centre Una representació de la Plataforma per una Salut Pública i de Qualitat 100x100 s’ha reunit al CAP Torreforta-La Granja amb la direcció del centre CET
Societat Redacció Infocamp
Diumenge, 09 Agost 2020 18:38

Per evitar conflictes de confidencialitat, la Coordinadora d’Entitats de Tarragona (CET) ha anunciat que no recollirà més trucades que demanin cita al CAP de Torreforta-La Granja ni pel CAP de Bonavista. També es deixarà de fer perquè es confia que amb les mesures que es posaran en marxa durant els pròxims dies, el col·lapse telefònic es relaxarà.

Les solucions previstes per la problemàtica de les línies telefòniques són: l’habilitació d’un canal de WhatsApp, el qual ja s’ha provat en varis CAP i que segurament s’iniciarà el dijous vinent. I abans del 15 d’agost, possiblement, ja s’ampliaran les línies telefòniques que arribaran a 30 i es crearà un registre de trucades no ateses.

Visita al CAP

Una representació de la Plataforma per una Salut Pública i de Qualitat 100x100 es va reunir al CAP Torreforta-La Granja amb el director del centre, Carlos Aguirre, l’adjunta a la direcció, Eulàlia Colominas, i amb la directora assistencial d’Atenció Primària de l’ICS Camp de Tarragona, Laura Palacios.

La trobada es va realitzar per conèixer com s’està organitzant el CAP front aquesta situació, i quines són les mesures previstes.

Durant la reunió es va acordar que la Coordinadora d’Entitats farà difusió de les noves vies per demanar cita, i a la vegada la CET els traslladarà a ells els problemes que poden patir els pacients, i les queixes rebudes, per tal de buscar solucions.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: