Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tercera Caminada Nocturna de Sant Salvador al Mas d'en Granell

Es tracta d'una ruta per l'entorn natural del barri tarragoní que tindrà lloc, aquest dissabte 1 d'agost, de les 20:30 a les 23:30h

La ruta, amb un recorregut de 7 km, unirà el barri tarragoní de Sant Salvador amb el Mas d'en Granell La ruta, amb un recorregut de 7 km, unirà el barri tarragoní de Sant Salvador amb el Mas d'en Granell ARXIU / INFOCAMP
Societat Redacció Infocamp
Divendres, 31 Juliol 2020 21:46

"Una ruta per la natura, saludable, fresqueta, amb sopar i amb bona companyia". D'aquesta manera, l'AV Sant Salvador i Sant Ramon anima a tot el veïnatge del barri tarragoní a participar en la 3a Caminada Nocturna, que tindrà lloc aquest dissabte 1 d'agost.

El punt de sortida serà, a les 20:30h, des de la parada de bus 'Les Botigues', a l'avinguda de Sant Salvador. La ruta, que té un recorregut de prop de 7 km, uneix Sant Salvador amb el Mas d'en Granell. La tornada dels participants al barri està prevista cap a les 23:30h.

Des de l'associació de veïns es recorda als participants que cal portar aigua, sopar, mascareta i frontal. Per a qualsevol consultar, es pot enviar un correu a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé a través de les xarxes socials de l'entitat.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: