Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona fa una crida a les donacions solidàries a entitats que treballen amb col·lectius sense recursos

Aquesta iniciativa s’impulsa per ajudar a pal·liar els efectes de la crisi provocada per la Covid-19

Una recollida d'aliments de l'entitat Formació i Treball Una recollida d'aliments de l'entitat Formació i Treball FORMACIÓ I TREBALL
Societat Redacció Infocamp
Dissabte, 23 Mai 2020 11:24

De de que va començar l’estat d’alarma per la Covid-19 hi ha dos col·lectius que han resultat molt afectats: les persones que no tenen llar i les famílies sense recursos. Per aquest motiu, l’Ajuntament de Tarragona inicia una campanya ciutadana de solidaritat per fer donacions econòmiques a les empreses del tercer sector que treballen per donar una resposta a l’emergència social dels col·lectius amb menys recursos com: Bona Nit, Càritas, Creu Roja, Formació i Treball i Joventut i Vida. Són organitzacions amb qui l’Ajuntament manté convenis de col·laboració i treballa de manera coordinada.

Empreses i particulars s’han adreçat a l’Ajuntament per manifestar la seva voluntat de fer donacions i col·laborar en la recollida de recursos. Per això, el govern municipal vol difondre a la ciutadania els números de compte que tenen les entitats del tercer sector per a les persones interessades en fer-hi aportacions econòmiques.

Quan va començar la crisi, l’Ajuntament va posar en marxa diferents iniciatives per pal·liar els efectes de la crisi sanitària i social, com incrementar les aportacions econòmiques a entitats del tercer sector; activar 900 targetes moneder per a què les persones vulnerables poguessin comprar aliments; endegar la Xarxa de Suport Solidari i habilitar el pavelló del Serrallo per a persones sense sostre, entre d’altres. Ara fa una crida a fer donacions a la Tarragona solidaria.

Els números de compte de cadascuna de les entitats es poden consultar al web de l’Ajuntament.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: