Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'atenció a les persones sense llar en temps de pandèmia

Repassem quina ha estat l'activitat de la Fundació privada Bonanit, de Tarragona, durant l'emergència sanitària

Part de l'equip de la Fundació Bonanit, a l'alberg, dies enrere Part de l'equip de la Fundació Bonanit, a l'alberg, dies enrere FUNDACIÓ BONANIT
Societat Marc Busquets-Reus Digital
Dimecres, 20 Mai 2020 21:01

L'atenció socials als més vulnerables ha estat una de les prioritats d'acció de l'administració durant la pandèmia de la covid-19. Les entitats, per part seva, han hagut d'implantar mesures especials per mantenir la seva activitat i fins i tot per reforçar-la, precisament per un increment en les peticions d'ajut de famílies i particulars que, amb l'emergència sanitària, s'han trobat de cop amb menys recursos. Quan es tracta del col·lectiu de persones sense llar, tot plegat suposa el disseny i l'execució de plans específics per combatre la pobresa en un context tan delicat (i excepcional) com l'actual.

A Tarragona, la Fundació privada Bonanit s'ha dedicat a atendre persones sense llar des de 2006. Amb un alberg situat a la plaça de les Peixateries velles, en plena Part Alta, l'entitat que presideix Antoni Coll ha validat un protocol amb el suport, la col·laboració i el contacte permanent amb les autoritats sanitàries i l'Ajuntament. D'aquesta manera, i tot i el confinament, s'han pogut mantenir serveis com els del menjador social o l'atenció de 'Cafè i caliu', un programa que gestiona Càritas a les seves instal·lacions.

Podeu llegir l'article sencer a aquest enllaç.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: