Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Ohtels acull pacients lleus de coronavirus en dos dels seus hotels de la Costa Daurada

La cadena hotelera cedeix un total de 416 habitacions a la Regió Sanitària del Camp de Tarragona

Habitació de la cadena Ohtels Hotels & Resorts Habitació de la cadena Ohtels Hotels & Resorts CEDIDA
Societat Redacció Infocamp
Dimecres, 08 abril 2020 10:11

Ohtels Hotels&Resorts ha posat a la disposició de la Regió Sanitària del Camp de Tarragona fins a 416 habitacions de dos dels seus allotjaments de la zona per contribuir a la lluita contra el COVID-19. En ambdós establiments, el personal sanitari tarragoní tractarà pacients que presenten una simptomatologia lleu en l'aparell respiratori o persones que han mantingut contacte amb casos positius i necessitin complir amb l'aïllament pertinent, però que no poden realitzar-lo en el seu domicili particular. La cadena hotelera també acollirà als sanitaris que necessitin pernoctar a la zona.

El president de Ohtels Hotels&Resorts, Eduard Farriol, ha declarat que “estem a disposició de les autoritats per a ajudar en el que estigui al nostre abast. Ara és moment de ser solidaris i brindar tot el nostre suport al personal sanitari que està lluitant contra aquest virus des de primera línea. Ara hem deixat 416 habitacions, però estem disposats a cedir més espais si és necessari, ja que estem presents en diverses zones de Catalunya i Andalusia”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: