Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La residència Nostrallar dels Pallaresos acumula 6 morts i 36 infectats per coronavirus

L'Ajuntament va demanar la presència de l'UME davant la situació "crítica" que es viu en aquesta residència de gent gran

Imatge d'arxiu de la residència de gent gran Nostrallar dels Pallaresos Imatge d'arxiu de la residència de gent gran Nostrallar dels Pallaresos ARXIU / INFOCAMP
Societat Redacció Infocamp
Divendres, 03 abril 2020 16:48

La residència de gent gran Nostrallar dels Pallaresos acumula un total de 37 persones infectades i 6 víctimes mortals pel Covid-19, segons ha confirmat l'Ajuntament dels Pallaresos. 

La situació "crítica" que es viu al centre, amb 154 residents, va obligar a l'Ajuntament a requerir la presència de la Unitat Militar d'Emergències (UME) per fer tasques de suport a la residència. En un comunicat emès dijous, el consistori explicava que la decisió s'havia pres per la "informació esbiaixada facilitada per la residència, les preocupacions rebudes per part dels familiars dels residents i treballadors del centre, la manca de mitjans del mateix ajuntament i l'augment exponencial de casos confirmats de coronavirus".

L'Ajuntament també va demanar a l'exèrcit que s'ocupi de la desinfecció dels espais públics, locals municipals i carrers. A més, el consistori apunta que continuarà col·laborant amb la residència i que la brigada municipal seguirà desinfectant les zones comercials i carrers del municipi.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: