Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Soldats de l'Exèrcit desinfecten per prevenció una residència de gent gran a Creixell

Les tasques de neteja s'han acabat aquest diumenge

Imatge d'un soldat de l'exèrcit espanyol a la residència de gent gran Mar i Sol desinfectant un dels espais. Imatge cedida per la Subdelegació del govern espanyol Imatge d'un soldat de l'exèrcit espanyol a la residència de gent gran Mar i Sol desinfectant un dels espais. Imatge cedida per la Subdelegació del govern espanyol SUBDELEGACIÓ DEL GOVERN ESPANYOL A TARRAGONA
Societat ACN
Diumenge, 29 Març 2020 19:08

Diversos soldats de l'exèrcit espanyol han desinfectat la residència de gent gran Mar i Sol del municipi de Creixell. Les tasques de neteja es van començar dissabte a la tarda i s'han acabat aquest diumenge.

Segons informa la subdelegació del govern espanyol a Tarragona, l'actuació s'ha dut a terme de forma preventiva i, per ara, no els consta cap cas de contagi per coronavirus en aquest centre residencial. Hi van actuar quatre militars de la Tercera Subinspecció General de l'Exèrcit, amb seu a Barcelona.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: