Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Un cap de setmana d’activitats a Riudoms per commemorar el Dia Internacional de les Dones

La lectura del manifest anirà a càrrec de l’Associació de dones ‘Bella Llar’, el col·lectiu Dones d’Aigua i les regidores de l’Ajuntament

L'Associació de dones 'Bella Llar' de Riudoms serà una de les entitats que participarà en la lectura del manifest L'Associació de dones 'Bella Llar' de Riudoms serà una de les entitats que participarà en la lectura del manifest FACEBOOK BELLA LLAR RIUDOMS
Societat Redacció Infocamp
Divendres, 06 Març 2020 10:37

La regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Riudoms ha preparat, per aquest cap de setmana, un seguit d’activitats i actes per commemorar el Dia Internacional de les Dones, amb la col·laboració d'entitats i associacions locals com són el col·lectiu Dones d’Aigua i l’Associació de dones ‘Bella Llar’. Les activitats aniran des de la tradicional lectura del manifest i un vermut musical jove a dues activitats culturals, amb una sessió especial de ‘L’hora del conte’ i una obra de teatre.

Els actes començaran a les 12:30h amb un vermut musical jove a la plaça de l’Església. El mateix dia tindrà lloc l’acte central, amb la lectura del manifest, a càrrec de l’Associació de dones ‘Bella Llar’, el col·lectiu Dones d’Aigua i les regidores de l’Ajuntament. Serà a les 13:30h a la plaça de l’Església. Seguidament, hi haurà música en directe a càrrec de l’artista ‘La mona versiona’.

Dues activitats culturals completen la commemoració

La commemoració es completarà amb dues activitats culturals més que es duran a terme el dissabte 7 de març. A les 12h, la Biblioteca Antoni Gaudí ha preparat una sessió de ‘L’hora del conte’ especial que anirà a càrrec del col·lectiu Dones d’Aigua i on s'explicarà el conte ‘Quan les nenes volen alt’, una història de superació amb tres nenes com a protagonistes.

El mateix dia, al vespre, el Teatre Auditori Casal Riudomenc acollirà l’obra ‘Ai cony! Un monòleg d’amor, humor i ovaris’, interpretada per Eva Barceló. Un muntatge escènic, inclòs en el cicle Teatre d’Aprop, que pretén donar veu a les emocions, inquietuds i vivències de les dones del segle XXI. Per aquest espectacle, ja s’han esgotat totes les entrades.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: