Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Selva del Camp inicia aquest divendres els actes del 8M

Els actes començaran, a les 12:00h, amb la lectura del manifest davant de l'Ajuntament

L'Ajuntament de la Selva del Camp commemora el Dia Internacional de les Dones L'Ajuntament de la Selva del Camp commemora el Dia Internacional de les Dones ARXIU / INFOCAMP
Societat Redacció Infocamp
Dijous, 05 Març 2020 18:55

L'Ajuntament de la Selva del Camp iniciarà aquest divendres, 6 de març, a les 12h, els actes institucionals per commemorar el 8M, Dia Internacional de les Dones, amb la lectura del manifest davant de l'Ajuntament. Les activitats es reprendran a les 18:00h, amb el Taller d'autodefensa per a majors de 18 anys, al Pavelló Municipal.

L'endemà divendres 7 de març, a les 19:30h, arriba el Teatre al Castell, amb la representació de 'Dones extraordinàries'. Del 10 al 27 de març, es poddrà visitar l'exposició a l'Hort d'Iglésies, 'On són les dones'. 

També s'impartirà el Taller d'autodefensa els dies 18 de març i 4 d'abril, al Casal Jove, a partir de 12 anys. Les inscripcions cal fer-les a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: